Maak een afspraak

 
Ben je een aanstaande bruid ?
Twijfel niet en maak gauw een
afspraak bij Stephanie's 
Bruidsboutique.

Wie weet hangt hier de trouwjurk
van je dromen!

De Trouwbeurzen komen eraan,
Stephanie's Bruidsboutique
showed haar 2015 collecties op
de volgende locaties:

Carlton Beach, Scheveningen 14-9
Roxenisse, Melissant 27-9
De Heerlijkheid, Hoogvliet 12-10

Delta Hotel, Vlaardingen 26-10


Fletcher Hotel, Ouddorp, 15-11


Carlton Oasis, Spijkenisse 25-1-2015
Op 17 augustus en  23 augustus was Stephanie's Bruidsboutique te zien in het programma Shopping & Lifestyle op SBS6. Tanja Jess op bezoek bij Stephanie's Bruidsboutique in Spijkenisse.

Klik op onderstaande flyer om deze uitzending alsnog te bekijken!De uitverkoop van de 2014 collectie is begonnen, deze bruidsjurken hebben een korting tot wel 50%.


 


Goedkope galajurken

Bij Stephanie’s Bruidsboutique vindt u niet alleen betaalbare bruidsmode, maar ook prachtige goedkope galajurken om in te stralen als nooit tevoren.

Gerenommeerde namen
Stephanie’s Bruidsboutique is gevestigd in Spijkenisse en levert een ruime collectie aan stijlvolle en goedkope bruids- en galajurken van beroemde ontwerpers. In de collectie van Kleemeier en Allure bijvoorbeeld, bevinden zich zowel klassieke als moderne bruidsjaponnen en cocktailjurken. Ook bevat onze collectie nu de nieuwste modellen galajurken en cocktailjurken van het gerenommeerde Juju & Christine! Alle jurken zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren; zo vindt u altijd de bruidsjapon, galajurk of cocktailjurk die perfect bij u past!

Contactinformatie

Kom langs in Stephanie’s Bruidsboutique aan de Voorstraat 24 in Spijkenisse, en bekijk onze collectie goedkope galajurken van dichtbij. Pas het mooiste model aan en het zal niet lang duren voor u verliefd wordt op een van de prachtige jurken! Maak een afspraak om tijdens onze openingstijden langs te komen en vermeld hierbij dat u interesse heeft in onze goedkope galajurken. Een afspraak maken kan via:Goedkope galajurken