Maak een afspraak

 
Ben je een aanstaande bruid ?
Twijfel niet en maak een
afspraak bij Stephanie's 
Bruidsboutique
 in Spijkenisse.
Wie weet hangt hier de trouwjurk
van je dromen! 

De nieuwe collectie van Elsa Coloured Shoes is binnen! Om dat te vieren krijgt iedereen IN DE MAAND NOVEMBER bij aankoop van een bruidsjurk boven €1000 GRATIS EEN PAAR SCHOENEN!! Je kunt dan kiezen uit alle schoenen van de Rainbow Collectie!!! Bijvoorbeeld deze schoen :

Model Billie, normaal gesproken €145 en dan nu gratis!!! Maak snel een afspraak.

De uitverkoop van de 2015 collectie is zeer aantrekkelijk, deze bruidsjurken hebben een korting tot wel 50%.
Stephanie's Bruidsboutique was zien in het programma Shopping & Lifestyle op SBS6. Tanja Jess op bezoek bij Stephanie's Bruidsboutique in Spijkenisse.

Klik op onderstaande flyer om deze uitzending alsnog te bekijken! 


Goedkope galajurken

Bij Stephanie’s Bruidsboutique vindt u niet alleen betaalbare bruidsmode, maar ook prachtige goedkope galajurken om in te stralen als nooit tevoren.

Gerenommeerde namen
Stephanie’s Bruidsboutique is gevestigd in Spijkenisse en levert een ruime collectie aan stijlvolle en goedkope bruids- en galajurken van beroemde ontwerpers. In de collectie van Point Mariage van Pronuptia en Melle Amour van Pronuptia bijvoorbeeld, bevinden zich zowel klassieke als moderne bruidsjaponnen en cocktailjurken. Ook bevat onze collectie nu de nieuwste modellen galajurken en cocktailjurken van het gerenommeerde Avenu Diagonal! Alle jurken zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren; zo vindt u altijd de bruidsjapon, galajurk of cocktailjurk die perfect bij u past!

Contactinformatie

Kom langs in Stephanie’s Bruidsboutique aan de Voorstraat 24 in Spijkenisse, en bekijk onze collectie goedkope galajurken van dichtbij. Pas het mooiste model aan en het zal niet lang duren voor u verliefd wordt op een van de prachtige jurken! Maak een afspraak om tijdens onze openingstijden langs te komen en vermeld hierbij dat u interesse heeft in onze goedkope galajurken. Een afspraak maken kan via:Goekope galajurken Avenue Diagonal, 5206, €449
Quicklinks: Bruidsjurk maatje meer - Bruidsmode 2016 - Handige tips
- Trouwjurk grote maten - Kijk in mijn winkel - Uitverkoop collecties