Huisshow 2023
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Op zondag 22 januari 2023 geven wij een huisshow voor bruidjes in spé die heel graag bij ons een jurk willen kopen en goed voorbereid willen komen passen. Want zeg nou zelf, een jurk aan een hangertje, hoe ziet die eruit op een echt lijf?!

Deze dag van 11:00 tot 14:00 geven wij onder het genot van een hapje en drankje een modeshow. Tussendoor een pauze waarin je vragen kunt stellen en zodat je de jurken die geshowd zijn even van dichtbij kunt bekijken en voelen.

Maten van de jurken variëren van 36 t/m maat 52 en worden door onwijs leuke meiden geshowd. De meiden zijn geen modellen van beroep maar doen dit al jaren samen met ons. Zo kunnen wij jou laten zien hoe de jurken eruit zien op realistische lichamen waarmee jij je kan identificeren.

Na afloop krijg je van ons een leuke goodiebag mee en verloten we een waardebon van 50% korting bij aankoop van een jurk uit de geshowde collectie. Plan je die middag meteen je afspraak in krijg je sowieso 10% korting als je bij ons slaagt.

We hebben natuurlijk ook wat leveranciers gevraagd of ze willen helpen die dag nog informatiever te maken.
Zo zal Patricia Bollen aanwezig zijn, zij zal foto’s maken van de catwalkshow en zal ze VIP foto’s maken van jullie als herinnering aan deze leuke dag. White wedding chairs zal de stoelen leveren om de aankleding nog feestelijker te maken.

Er kunnen maximaal 30 personen de show bijwonen dus wacht niet te lang met het bestellen van je kaartje. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Droomdag. Dus scoor je ticket en krijg niet alleen een fantastische show voorgeschoteld maar je steunt ook nog eens een heel goed doel.

BESTEL NU JE KAARTJE!

Koop je ticket