Huisshow 2023
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Wat leuk dat je interesse hebt voor onze huisshow.

Op zondag 21 januari 2024 geven wij een huisshow voor bruidjes in spé die heel graag bij ons een jurk willen kopen en goed voorbereid willen komen passen. Want zeg nou zelf, een jurk aan een hangertje, hoe ziet die eruit op een echt lijf?!

Doordat de modeshow vorig jaar zo was uitverkocht doen we dit jaar twee keer dezelfde modeshow organiseren van 11:00 tot 13:30  en van 14:30 tot 17:00, onder het genot van een hapje en drankje kan je onze nieuwste collectie bewonderen. Tussendoor is er een pauze waarin je vragen kunt stellen en zodat je de jurken die geshowd zijn even van dichtbij kunt bekijken en voelen.

Maten van de jurken variëren van 36 t/m maat 52 en worden door onwijs leuke meiden geshowd. De meiden zijn geen modellen van beroep maar doen dit al jaren samen met ons. Zo kunnen wij jou laten zien hoe de jurken eruit zien op realistische lichamen waarmee jij je kan identificeren.

Na afloop van de modeshow krijg je van ons een leuke goodiebag mee en verloten we een waardebon van 50% korting bij aankoop van een jurk uit de geshowde collectie. Plan je die middag meteen je afspraak in krijg je sowieso €150 euro shoptegoed voor accessoires. (Let wel, de actie kan niet worden gecombineerd met andere acties, aanbiedingen of kortingen).

Bedankt voor je interesse en wij hopen je 21 januari te mogen verwelkomen in ons pand met een lekker glaasje prosecco.

Er kunnen maximaal 30 personen per show bijwonen dus wacht niet te lang met het bestellen van je kaartje. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar https://www.ambulancewens.nl/. Dus scoor je ticket en krijg niet alleen een fantastische show voorgeschoteld maar je steunt ook nog eens een heel goed doel. Tickets zijn €12.50 per persoon.

BESTEL NU JE KAARTJE!