Make-up 2018-02-08T17:42:07+00:00

Bruidsmake-up

Sinds 2007 ben ik make-up artist. Dit diploma heb ik gehaald op De Nederlandse Visagistenschool in Rotterdam.
Ondertussen heb ik al aardig wat bruidsjes mogen opmaken en doe ik altijd mijn eigen modellen opmaken voor elke show die er gegeven wordt.

Ook ben ik Oriflame adviseuse en werk dan ook enkel en alleen met make-up en producten van Oriflame. Oriflame producten zijn parabeen vrij en zijn milieuverantwoorde producten.

Het is mogelijk om de producten die nodig zijn om bij te werken bij mij te bestellen, zo heb je de juiste kleuren en blijft je look in tact! Iedereen krijgt een bon met 10% korting op haar 1e Oriflame bestelling.

Als klant van Stephanie’s Bruidsboutique:

Proefmake-up kost:                            €40,-  (Deze wordt gedaan in de winkel bij het afpassen van de bruidsjurk)
Make-up op de dag zelf is:                €65,-  (Aan huis, incl. aankleden en binnen een straal van 15km is het gratis daarna €0.19 per kilometer)
Uitgebreide gezichtsbehandeling:  €25,-  (is optioneel, kan gedaan worden na de proefmakeup en de dag voor de bruiloft, dit gebeurd in de winkel)
Make-up voor de gasten:                  €30,-  (per persoon)

Als je geen klant bent maar je wilt wel graag dat ik je opmaak:

Proefmake-up kost:                            €60,-  (Deze wordt gedaan in de winkel bij het afpassen van de bruidsjurk)
Make-up op de dag zelf is:                €85,-  (Aan huis, incl. aankleden en binnen een straal van 15km is het gratis daarna €0.19 per kilometer)
Uitgebreide gezichtsbehandeling:  €45,-  (is optioneel, kan gedaan worden na de proefmakeup en de dag voor de bruiloft, dit gebeurd in de winkel)
Make-up voor de gasten:                  €50,-  (per persoon)